ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
banner imagebanner image
 
Expert Eco Clean
Συνεργείο Καθαρισμού Καβάλα - Υπηρεσίες Γενικού Καθαρισμού Νομού Καβάλας


To συνεργείο καθαρισμού “Expert Eco Clean” το οποίο βρίσκεται στην Καβάλα δραστηριοποιείται για περισσότερα από 16 χρόνια με καθαρισμούς, παρέχοντας υπηρεσίες γενικού καθαρισμού σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, πάντα σε οικονομικές τιμές.

Διαθέτοντας έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε υπηρεσία καθαρισμού σε ολο τον νομο Καβαλας όπως και στις περιοχές της Δράμας, της Ελευθερούπολης, της Ξάνθης, της Χρυσούπολης και της Θεσσαλονίκης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας δίνουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε εστία μόλυνσης και να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας με άριστα αποτελέσματα.
 

 


 

 
Μεριμνούμε για την υγεία σας χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά καθαρισμού, φιλικά προς το περιβάλλον, βιολογικά, οικολογικά και αντιαλλεργικά.

Σύνθημά μας έχουμε “η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά” και για τον λόγο αυτό φροντίζουμε να σας καθιστούμε άρχοντες στους χώρους σας απολυμαίνοντάς τους. Οι οικίες σας, τα διαμερίσματά σας, τα γραφεία σας, οι χώροι εργασίας σας θα πλημμυρίσουν από ευχάριστα αρώματα και θα αστράψουν από καθαριότητα.

Καταπολεμούμε και τους πιο δύσκολους λεκέδες από λάδια, γράσα, πίσσες και λίπη επαναφέροντας στις λερωμένες επιφάνειες την χαμένη τους λάμψη.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των επαγγελματικών καθαρισμών, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων έχοντας ως βασικές αρχές τον σεβασμό και την συνέπεια απέναντι σε κάθε πελάτη καθώς και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Καθαρισμοί οικιών & επαγγελματικών χώρων
  Καθαρισμοί πολυκατοικιών
  Καθαρισμοί νεόκτιστων οικιών & διαμερισμάτων
  Καθαρισμοί καταστημάτων, εστιατορίων, γυμναστηρίων, εκθεσιακών χώρων
  Καθαρισμοί δημόσιων κτηρίων & τραπεζών
  Καθαρισμοί υαλοπινάκων
  Καθαρισμοί στρωμάτων & καναπέδων
  Καθαρισμοί τεντών
  Καθαρισμοί μοκετών επί τόπου
  Καθαρισμοί σκαφών
  Καθαρισμοί airbnb
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε την Καβάλα, την Ξάνθη, την Ελευθερούπολη, την Χρυσούπολη, την Θεσσαλονίκη και όλο το νομό Καβάλας.