ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΩΝ
banner imagebanner image
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΩΝ
Expert Eco Clean | Συνεργείο Καθαρισμού Νομού Καβάλας


Ο καθαρισμός κάθε οικίας οφείλει να πραγματοποιείται ώστε να αποκτήσει η οικία ένα καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον. Εάν λοιπόν επιθυμείτε την οικία σας πεντακάθαρη, δίχως να ταλαιπωρηθείτε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “Expert Eco Clean” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον καθαρισμό κάθε οικίας στην Καβάλα και στην  Θεσσαλονίκη.
 

 


 

 
Για νεόδμητη οικία όπου τα κατασκευαστικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσουν μόνιμα στίγματα στο χώρο σας, για το σπίτι που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό, ακόμα και για το σπίτι που θέλετε να νοικιάσετε το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε είναι κοντά σας προκειμένου να σας εξασφαλίσει ένα υγιέστερο περιβάλλον το οποίο θα σας χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη.

Ακόμα, για εσάς που δεν έχετε χρόνο, μπορούμε να αναλάβουμε τις συντηρήσεις του χώρου σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Αρχικούς Καθαρισμούς
  Γενικούς Καθαρισμούς
  Τακτικούς Καθαρισμού
 
* Καθαρισμούς οικιών βραχυχρόνια μίσθωσης Airbnb, booking κ.α.
 

 


 

Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα μηχανήματα, ενώ δεν παύουμε να αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η εξέλιξη στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα άψογες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής.
 
Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα καθαρό και υγιεινό χώρο που θα χαίρεται όλη η οικογένεια.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε την Καβάλα, την Ξάνθη, την Ελευθερούπολη, την Χρυσούπολη, την Θεσσαλονίκη και όλο το νομό Καβάλας.