ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
banner imagebanner image
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Expert Eco Clean | Συνεργείο Καθαρισμού Νομού Καβάλας


Η επιχείρησή μας “Expert Eco Clean” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας άμεσα και οικονομικά τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων κάθε πολυκατοικίας στην Καβάλα και στην Θεσσαλονίκη.

Με έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουμε τον αρχικό και τακτικό καθαρισμό κάθε πολυκατοικίας φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα και πάντα την στιγμή που έχει συμφωνηθεί. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την ποιοτική συντήρηση της πολυκατοικίας σας.
 

 


 

 
Για τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, το συνεργείο καθαρισμούς μας σας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Επισκεπτόμαστε την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουμε πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.

Δίνοντας έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους.
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
  Κεντρική είσοδος
  Σκάλες - Κάγκελα
  Διάδρομοι
  Ανελκυστήρες
  Τζάμια
  Πυλωτές - Ακάλυπτους
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε την Καβάλα, την Ξάνθη, την Ελευθερούπολη, την Χρυσούπολη, την Θεσσαλονίκη και όλο το νομό Καβάλας.